Office Management

Het prioriteren van je dagelijkse taken; secretariële werkzaamheden, waaronder agenda en emailbeheer, beantwoorden telefoon, facturatie, bestellen kantoorbenodigdheden, organiseren van meetings en verzorgen van notulen, verzorging catering, het maken van diverse reserveringen, verzorgen van attenties voor klanten. Indien gewenst ook inzetbaar als persoonlijk assistent op locatie.

AllroundVPAoffice2 600x402
AllroundVPAprivatejet (1)

Arrangeren van gedeelde privéjet

Het vliegen met een privéjet bespaart u veel tijd, omdat we gebruik maken van ready to fly vluchten. U verliest hiermee niet onnodig veel tijd, zoals bij een commerciële vlucht u vaak minimaal 90 minuten voor vertrek op een luchthaven aanwezig moet zijn. Uiteraard denken wij aan uw comfort, luxe, privacy en een concurrerend prijskaartje.
We bieden gedeelde, klimaatneutrale vluchten in privéjets aan en doen zaken met een exclusieve partner, een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is.

Personal Organizer

Orde scheppen in uw overvolle inloopkast of kantoorkasten. Na uw wensen in kaart te hebben gebracht, gaan we aan de slag en nemen we ook eventueel materiaal mee.

Coaching

Geïnteresseerd in jouw verhaal!
Heb je gebrek aan motivatie in je werk? Wat heb je nodig om weer plezier te krijgen in je dagelijks functioneren?
Na een oriëntatiegesprek en probleemanalyse gaan we samen aan de slag.
Door het denken in oplossingen en het bieden van handvatten, zodat het leidt tot het nemen van eigen initiatief.

AllroundVPAorganizer (002) (1) (1)